Waar vind ik al die wachtwoorden?

Als je je aanmeldt voor AfsprakenApp of MijnZorgApp moet je een aardige set wachtwoorden verwerken. Hier zetten we even de belangrijkste op een rij.

Wachtwoorden om te onthouden

Er zijn een aantal wachtwoorden die je het beste ergens kunt opslaan, omdat je deze vaker nodig kan hebben.

• Beheerwachtwoord
    Dit wachtwoord ontvang je direct bij de aanvraag van de service via SMS. Hiermee kun je inloggen op het beheerportaal, en alles rondom de app regelen en instellen.
    Het beheerwachtwoord is voor de persoon die alles rondom de service regelt voor de praktijk (vaak is dit de praktijkeigenaar).
    Ben je het beheerwachtwoord kwijt? Klik hier om deze via de helpdesk aan te vragen.

• App-wachtwoord medewerkers
    Bij de start van de service krijgen alle medewerkers via SMS een wachtwoord om in te loggen in de medewerkersapp.
    Ben je het app-wachtwoord kwijt? Klik hier.

Cliëntenwachtwoorden voor de app

Dit zijn de wachtwoorden waarmee cliënten kunnen inloggen op de app.
Het is niet de taak van de praktijk om de wachtwoorden van de cliënten te beheren. Echter kunnen therapeuten wel hun cliënten helpen om wachtwoorden te ontvangen.
Klik hier voor de uitleg over hoe cliënten het wachtwoord kunnen ontvangen.

Wachtwoorden voor eenmalige koppeling

De onderstaande wachtwoorden heb je éénmalig nodig om de koppeling tussen ons systeem en Intramed te realiseren. Nadat deze wachtwoorden eenmaal zijn ingesteld heb je ze niet meer nodig.

• APP-wachtwoord
    Tijdens het aansluitproces word je gevraagd een medewerkersaccount in Intramed aan te maken met gebruikersnaam APP.
  • AfsprakenApp Online Dienst wachtwoord
    Dit wachtwoord is nodig om de AfsprakenApp Online Dienst te installeren en vind je terug op de beheeromgeving onder "Intramed Koppelingen"
    Klik hier voor informatie over het installeren van de AfsprakenApp online dienst.
  • Huiswerkoefeningen Online Dienst wachtwoord
    Dit wachtwoord is nodig om de Huiswerkoefeningen Online Dienst te installeren en vind je terug op de beheeromgeving onder "Intramed Koppelingen"
    Klik hier voor informatie over het installeren van de Huiswerkoefeningen online dienst.
  • Externe diensten wachtwoord
    Dit wachtwoord wordt gebruikt om de Intramed Webservice te koppelen aan onze service.
    Klik hier om meer te lezen over de Intramed Webservice.
  • In beheer vind je onder menu-item HWO-accounts de wachtwoorden voor de medewerkers om toegang te krijgen tot Huiswerkoefeningen.nl