Is er een webinar over MijnZorgApp?

Onze ervaring leert dat iedere nieuwe gebruiker baat heeft bij het bekijken van een webinar. In de webinar krijg je de functies van de app te zien en wordt uitgelegd hoe je zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van de app.
Ook als je de app al langere tijd gebruikt kan het leerzaam zijn om de webinar nog eens te bekijken.

Er zijn twee mogelijkheden voor het bekijken van een webinar.
Klik hier om je in te schrijven voor een live webinar, waarbij je vragen direct kunt stellen.
Of kijk op je eigen tempo een opname van een gegeven webinar, hier onder.

Video: Webinar MijnZorgApp

Klik hier om een opname van de webinar over MijnZorgApp te bekijken.