Tweede account toevoegen aan de app

Waarom een tweede account toevoegen?

Wil je de app zowel voor jezelf als voor een familielid (bv. je kind) gebruiken?
Of twee accounts van jezelf bij verschillende praktijken beheren?

Er kan een tweede gebruiker worden toegevoegd op één apparaat.
Volg het onderstaande stappenplan om een tweede account toe te voegen aan de app.

Tweede account toevoegen in 3 stappen

1. Klik op de Menu-knop, de drie streepjes linksboven.
2. Klik vervolgens op de accounts-wisselknop, rechts naast je naam.

3. Klik op ‘Account toevoegen’. Je kan dan inloggen met het tweede account. Om in te loggen heb je de geboortedatum en een wachtwoord nodig. Klik hier als je van het tweede account geen wachtwoord hebt.

Twee wachtwoorden

Je hebt nu twee wachtwoorden die op hetzelfde mobiele nummer geregistreerd staan. Dit betekent dat als je een nieuw wachtwoord aan vraagt je ook twee wachtwoorden ontvangt. Aan het wachtwoord kun je niet zien welk wachtwoord bij welk account hoort. Probeer ze dan ook allebei uit.

Is het tweede account van jezelf? Dan is de geboortedatum hetzelfde voor beide accounts. In dit geval bepaalt het wachtwoord op welk account je in zal loggen.

Is het tweede account van een familielid (bv. je kind)? Dan is de combinatie geboortedatum/wachtwoord belangrijk om uit elkaar te houden, zodat je later geen problemen ervaart met inloggen.