Locatie in herinnering wijzigen

Locatie in de afspraakherinnering

In de afspraakherinneringen komt de locatie van de afspraak voor. Zo weten cliënten niet alleen wanneer, maar ook waar ze worden verwacht.

Voor herinneringen via push en e-mail is dit standaard en kan niet worden uitgezet. Als er geen locatie wordt ingevuld dan wordt standaard de eerst bekende locatie in Intramed toegevoegd.

Voor SMS berichten is het een optie om de locatie toe te voegen.
Klik hier om meer over de locatienaam in SMS herinneringen te lezen.

Wijzigen van de locatie in de herinnering

De locatiegegevens die in de herinnering staan komen uit Intramed en zijn gekoppeld aan een behandeling.

1. Dubbel-klik op een afspraak. De afsprakenkaart komt tevoorschijn.

2. Onder het kopje "Reserveringsgegevens" staat de locatie. Pas deze zo nodig aan.

Let op!: Je hoeft de locatie maar één keer goed te zetten. Voor alle behandelingen die nog volgen zal het systeem automatisch de door jou geselecteerde locatie invullen.