Hoe open ik een standaard protocol?

Door zelf protocollen toe te voegen of te werken met standaard protocollen van Huiswerkoefeningen.nl kun je veel tijd besparen bij het opstellen en meegeven van oefenprogramma's. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je een standaardprotocol opent.

Hoe voeg ik een eigen standaard protocol toe?

Wanneer als therapeut of praktijk vaker gebruik word gemaakt van hetzelfde oefenprogramma kan dit oefenprogramma als standaard protocol worden toegevoegd. Ook wanneer de praktijk voor bepaalde klachten (praktijk-)protocollen wil gebruiken kan dit worden toegevoegd in de Huiswerkoefeningen.nl omgeving. Wanneer een oefenprogramma is opgesteld kan via de knop (1) 'Stel in als protocol' het programma worden opgeslagen als protocol. Via de optie (2) Mijn of (3) Praktijknaam kan het programma worden (4) opgeslagen. Het protocol zal hierna via het tabblad (5) Protocollen terug te vinden zijn. Lees in dit artikel meer over het toevoegen van een standaard protocol.