Protocollen opslaan op praktijkniveau

Binnen Huiswerkoefeningen.nl kun je protocollen maken die alleen voor jou zichtbaar zijn, maar dit kan ook op praktijkniveau. Zo kunnen alle collega's gebruik maken van het protocol.

In dit artikel wordt middels een stappenplan uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Stap 1: Oefeningen kiezen

Kies de gewenste oefeningen voor het protocol en selecteer deze. Klik hierna op 'Toon programma'.

Stap 2: Parameters invullen (optioneel)

Vul de parameters voor de oefeningen in. Dit kan in één keer voor alle oefeningen tegelijk gedaan worden, of voor elke oefening apart.

Stap 3: Beschrijvingen aanpassen (optioneel)

Van elke oefening kan de beschrijving, indien gewenst, aangepast worden. Dit doe je door de oefeningen in 'lijstmodus' te laten zien (1), een oefening uit te klappen (2) en dan de beschrijving te bewerken (3).

Stap 4: Programma instellen als protocol

Wanneer het oefenprogramma compleet is en de parameters zijn ingevuld, klik je op 'Stel in als protocol'. Hier kun je het protocol een naam geven en zorgen dat collega's ook bij het protocol kunnen. Het protocol staat automatisch op jouw account. Om het voor de hele praktijk in te stellen, klik je onderaan op de naam van de praktijk.

LET OP: Kun je na opslaan van het programma niet kiezen voor de praktijkoptie? Er moet dan een aanpassing worden gedaan in de licentie. Mail dan naar service@huiswerkoefeningen.nl met als onderwerp 'Praktijkprotocol optie instellen + praktijknaam' of chat met ons via www.mijnzorgapp.nl of huiswerkoefeningen.nl.

Wanneer je het protocol hebt opgeslagen, kun je deze vinden onder het tabblad 'Protocollen' en de selectie op de praktijknaam te zetten: