Download-link in SMS aanpassen

Wat is de download-link?

Wanneer een nieuwe cliƫnt zich aanmeld bij de praktijk, zal deze een uitnodiging krijgen om de app te downloaden. Deze uitnodiging gaat per SMS. In deze uitnodiging staat een download-link.

In deze link staat een afkorting van de praktijknaam (in het voorbeeld: "FvElburg").
Dit is de zogenaamde 'korte naam'. Dit heb je in moeten vullen bij het aanvragen van de app.

De downloadlink wijzigen

Wil je een wijziging aanbrengen in de download link, dan kunnen wij de korte naam wijzigen.
Een wijziging kun je doorgeven via de chat of mail.
Klik hier om de chat te openen, of mail de gewenste korte naam naar service@appsotheek.nl, dan passen wij dit aan.