Hoe komt een HWO oefenprogramma in de MijnZorgApp?

Zorg ervoor dat de (1) client vanuit Intramed wordt geopend via de (2) Huiswerkoefeningen.nl knop. Zie je geen HWO knop? Lees dan dit artikel: HWO online dienst

Wanneer gebruik wordt gemaakt van de Huiswerkoefeningen.nl koppeling via Intramed inclusief de MijnZorgApp koppeling, is (1) opslaan van het programma voldoende om het programma in te laden in de MijnZorgApp van de client. Het oefenprogramma hoeft dat niet te worden verzonden via email of SMS. Per systeem, en ook per mobiel toestel, verschilt de tijd waarin het oefenprogramma verschijnt in de MijnZorgApp van de client. Gemiddeld kan dit tot 1 uur duren.