Bestaande afspraak omzetten naar videobellen

Is er met een cliënt een reguliere afspraak ingepland maar wil je dit opzetten naar een videobelafspraak? Dat kan op twee manieren: in de app of in Intramed.

In de app

1. Log in als medewerker in de app

2. Zoek de afspraak met de cliënt op via naar Menu > Afspraken

3. Tap op de knop "Omzetten naar videobellen" op het afspraakscherm. De afspraak wordt omgezet naar een videobelafspraak en u kunt eventueel direct starten met videobellen. De cliënt ontvangt ook een notificatie van de nieuwe afspraak.



Via Intramed

1. Plan in Intramed een afspraak in met behandelcode 510 (of 511 t/m 519, dat kan ook). Lees meer over hoe je Intramed instelt voor videobellen.

2. Ga in de agenda op de naam van de patiënt staan, m.a.w. selecteer de patiënt.

3. Druk dan op de paarse knop met het vingertje. Die staat in de bovenste balk van Intramed. Zie je geen paarse knop? Lees hoe de AfsprakenApp online dienst in te stellen.



Door op de paarse knop te drukken wordt de afspraak direct gesynchroniseerd. Het is niet nodig om steeds op de paarse knop te drukken als je een afspraak inplant, maar als je zeker wilt weten dat deze direct in de app zichtbaar wordt, moet je dat wel doen. Je moet dan een recente datum en tijd zien.