Beschikbare apparaten videobellen

Videobellen is beschikbaar voor MijnZorgApp en voor de AfsprakenApp. Net zoals de MijnZorgApp en AfsprakenApp is videobellen is beschikbaar voor iPhone/iPad en Android smartphones.

Zowel behandelaar als patiënt moeten minimaal versie 5.1 van de app hebben om gebruik te kunnen maken van videobellen. U controleert uw app versie door in de app naar "Instellingen".

Videobellen is niet beschikbaar voor de computer. Dit heeft als reden dat de MijnZorgApp en AfsprakenApp beide speciaal ontwikkeld zijn voor mobiele apparaten. Met de nieuwe functie 'tweede scherm' kun je wel informatie vanaf je computerscherm met je cliënt delen, en vice versa. Lees hier meer over tweede scherm.