1. Intramed webservice activeren

Het starten van de webservice is nodig om gebruik te kunnen maken van de nieuwe app-diensten. Benieuwd welke nieuwe diensten de MijnZorgApp en AfsprakenApp bieden? Klik hier voor het overzicht.

Voordat je gebruik kunt maken van de app-diensten moet de Intramed webservice zijn geactiveerd voor jouw administratie.

Hierbij is van belang waar je Intramed administratie wordt gehost:

• Intramed OnLine
    Stuur dan een e-mail naar service@appsotheek.nl met als onderwerp
    'Verzoek aansluiting webservice [debiteurennummer Intramed]'.

• Rono of Comvio
    Neem contact op met je hostingpartij, vraag of de Intramed webservice
    aangezet kan worden en vraag hen wat de DatabaseID en de Webservice URL is.

• Intramed op een eigen server
    Neem contact op met het service centrum van Intramed:
    helpdesk@intramed.nl en vraag hen uitleg hoe de webservice te activeren.

• Intramed op je eigen computer
    Dan is koppelen met de webservice praktisch niet mogelijk,
    overweeg dan om de administratie te gaan hosten bij een van de genoemde hostingpartijen.

Als de webservice is geactiveerd staan op onze beheeromgeving de "Database ID" en "Webservice URL" ingevuld. Je moet alleen het bijpassende wachtwoord invoeren. Hiervoor is een aparte handleiding gemaakt.

Klik hier voor de volgende handleiding.