Praktijkpagina aanpassen

Wat is de praktijkpagina en waar dient deze voor?

In de app bevindt zich een praktijkpagina. Deze vind je in het menu onder "Over [naam praktijk]".
Op deze pagina kun je algemene informatie over de praktijk zetten, inclusief 3 afbeeldingen. Denk hierbij aan de missie en visie van de praktijk, een beschrijving van de specialisaties die de praktijk in huis heeft, of een korte introductie van het team.

De praktijkpagina aanpassen

Om de informatie die op de praktijkpagina staat aan te passen, dien je zelf teksten en afbeeldingen aan te dragen.

1. Open de beheerpagina. Klik hier om naar de beheerpagina te gaan en in te loggen.

2. Klik in het startscherm op "Wijzigingen voor de praktijkpagina kunt u hier doorgeven"

3. Vul de slogan van de praktijk in. Dit kan ook gewoon de praktijknaam zijn.

4. Vul de tekstvelden in. Er zijn 3 tekstvakken die ingevuld kunnen worden.
Bij ieder tekstvak kun je een bijpassende afbeelding uploaden (PNG,JPG). Deze afbeelding wordt onder het stukje tekst geplaatst.