Het logo in de app wijzigen

Logo en Icon

In de app wordt onderscheid gemaakt tussen een logo en een icon (icoon).
Een logo is een wat grotere, vaak rechthoekige afbeelding.
Het icon is een klein vierkant pictogram.

Je kunt als praktijk gewoon dezelfde afbeelding uploaden als logo en icon, maar de optie bestaat dus om hier twee verschillende afbeeldingen te gebruiken. Verder in het artikel wordt duidelijk gemaakt waar je dit verschil terugziet.

Hoe wijzig ik het logo?

1. Bekijk het logo en het icon op de beheerpagina.
Klik hier om naar de beheerpagina te gaan en in te loggen.

2. Het logo en icon aanpassen kan door het nieuwe logo/icon te sturen naar service@appsotheek.nl.
Let hierbij op het volgende:

• Stuur het logo/icon in PNG, GIF of JPG-formaat op
  • Afmetingen: minimaal 400 x 200 pixels

Waar zie je het logo en icon in de app?

Het logo zien jij en je cliënt op het home-scherm in de app.

Het icon zien jij en je cliënt in de app in het menu.