Oefenreminders instellen

Het instellen van oefenreminders via MijnZorgApp is een handige manier om ervoor te zorgen dat je cliënt de oefeningen niet vergeet. De cliënt kan deze reminders zelf instellen in de app, of je kunt dit samen met de cliënt doen. Hieronder lees je hoe je dit kunt doen:

Belangrijk om te weten is dat alleen de cliënt de oefenreminders via MijnZorgApp kan instellen en dat dit niet door de zorgverlener of therapeut kan worden gedaan via een andere omgeving. We gaan er in het stappenplan vanuit dat het oefenprogramma via Huiswerkoefeningen.nl is meegegeven aan de cliënt.

Stap 1: Ga naar het oefenprogramma in MijnZorgApp

Om oefenreminders in te stellen, moet je eerst naar het oefenprogramma gaan. Dit kun je doen via de homepagina van de app of via het submenu. Kies vervolgens voor "oefenprogramma's" en selecteer het programma waarvoor je de reminders wilt instellen.

Stap 2: Ga naar de reminders pagina

Onderaan het oefenprogramma zie je het subkopje "Reminders". Klik op "Reminders instellen" om naar de reminders pagina te gaan.

Stap 3: Stel de reminders in

Op de reminders pagina kun je per dag reminders instellen. Je kunt reminders instellen op alle dagen van de week en je kunt dagen uitschakelen als je geen reminder wilt ontvangen op die dag. Daarnaast kun je ook meerdere reminders instellen op een dag.

Stap 4: Sla de reminders op

Als je alle reminders hebt ingesteld, sla je deze op door op "Opslaan" te klikken. De cliënt ontvangt nu op de ingestelde dagen en tijdstippen een reminder om de oefeningen te doen.