Wijzigingen aanbrengen in accounts van Huiswerkeofeningen.nl (HWO)

In dit artikel wordt besproken hoe je accounts voor HWO kunt toevoegen en verwijderen.

Als er binnen de praktijk meer of minder therapeuten gebruik willen gaan maken van Huiswerkoefeningen.nl moeten er accounts voor Huiswerkoefeningen worden toegevoegd of verwijderd.

Account toevoegen

Ter verduidelijking staat een schermafbeelding onder stap 4.

1.
Klik hier om de beheerpagina te openen en log in.

2. Navigeer naar het tabblad "HWO Accounts".

3. Vul onder aan het scherm de naam en het e-mail adres in van de persoon voor wie het HWO account is. Druk vervolgens op toevoegen.

4. Klik op de groene knop "Wijzigingen indienen". Dit wordt vaak vergeten!

Het team van HWO gaat nu aan de slag om het account aan te maken. De nieuwe gebruiker krijgt automatisch een e-mail wanneer het account is aangemaakt. In deze e-mail staan ook de gegevens om in te kunnen loggen.

Account verwijderen

1. Klik hier om de beheerpagina te openen en log in.

2. Navigeer naar het tabblad "HWO Accounts".

3. Klik op het blauwe vinkje voor de naam van de persoon die geen HWO account meer nodig heeft. Het blauwe vinkje verdwijnt nu.

4. Klik op de groene knop "Wijzigingen indienen". Dit wordt vaak vergeten!

Het team van HWO zal het account nu gaan deactiveren. Je hoeft zelf niets meer te doen.

Let op!: De hoeveelheid HWO licenties wordt niet mee naar beneden bijgesteld wanneer je een gebruiker verwijderd. Hiervoor dien je contact op te nemen met de servicedesk. Dat kan door hier te klikken.

Melding: "Er zijn al wijzigingen gedaan..."

Als je de volgende melding ziet staan:

'Er zijn al wijzigingen gedaan die nog door ons verwerkt moeten worden. Daardoor is het op dit moment niet mogelijk nieuwe wijzigingen door te voeren. U ontvangt vanzelf bericht via email als de wijzigingen verwerkt zijn.'

zijn er wijzigingen ingediend die nog niet door ons zijn verwerkt. Hierdoor is het niet mogelijk om voor een tweede keer wijzigingen in te dienen. Wij streven er naar om alle wijzigingen binnen 3 werkdagen te verwerken.

Account koppelen aan Intramed

Heb je een nieuw HWO account aangevraagd, en de e-mail ontvangen met de inlog gegevens?
Als je je account koppelt aan je Intramed agenda kun je vanuit Intramed direct HWO openen en oefeningen meegeven aan een cliƫnt.
Lees hier hoe je je account kunt koppelen aan je Intramed agenda.