Afzender van SMS-berichtgeving aanpassen

SMS-berichten die de praktijk via ons systeem verstuurd hebben als afzender een persoonlijke naam. Dit is de zogenaamde 'korte naam'. Dit heb je in moeten vullen bij het aanvragen van de app.

Deze kan door ons worden aangepast. Een wijziging kun je doorgeven via de chat of mail. Klik hier om de chat te openen, of mail de gewenste korte naam naar service@appsotheek.nl, dan passen wij dit aan.

Als afzender van de berichten die ons systeem namens de praktijk verstuurd gebruiken wij de zogenaamde 'korte naam'. Dit heb je in moeten vullen bij het aanvragen van de app.

Let op! De naam kan maximaal 11 tekens lang zijn en mag geen spaties of speciale tekens bevatten.