Inplannen videobelafspraak korte termijn

Stappenplan inplannen videobelafspraak

1. Plan in Intramed een afspraak in met behandelcode 510 (of 511 t/m 519, dat kan ook). Lees meer over hoe je Intramed instelt voor videobellen.

2. Ga in de agenda op de naam van de patiënt staan, m.a.w. selecteer de patiënt.

3. Druk dan op de paarse knop met het vingertje. Die staat in de bovenste balk van Intramed. Zie je geen paarse knop? Lees hoe de AfsprakenApp online dienst in te stellen.

Door op de paarse knop te drukken wordt de afspraak direct gesynchroniseerd. Het is niet nodig om steeds op de paarse knop te drukken als je een afspraak inplant, maar als je zeker wilt weten dat deze direct in de app zichtbaar wordt, moet je dat wel doen. Je moet dan een recente datum en tijd zien.

Meer weten?