Het APP-account in Intramed instellen

Wat is het APP-account?

Het APP-account is een medewerkersaccount in Intramed, met als gebruikersnaam 'APP'.
Het APP-account is dus eenzelfde soort account wat je ook voor iedere therapeut/medewerker in Intramed hebt aangemaakt.

Waarom heb ik het APP-account nodig?

Om de data in Intramed te synchroniseren met de AfsprakenApp of MijnZorgApp. Via dit APP-account maken de AfsprakenApp en MijnZorgApp een koppeling met uw Intramed administratie.
Zonder dit account kunnen dus geen gegevens (afspraken/oefeningen) in de app worden geplaatst.

12-Stappenplan om het APP-account (opnieuw) in te stellen

Het opzoeken van het wachtwoord (alleen voor opnieuw instellen)

LET OP! Ben je in het aanmeldproces voor de app, dan kun je deze stap overslaan. Het wachtwoord van het APP-account staat in het aanmeldproces midden in beeld.

1. Klik hier om de beheerpagina te openen.

2. Log in op de beheerpagina.

Vergeten met welk wachtwoord je moet inloggen op de beheerpagina? Klik hier voor een uitleg.

3. Navigeer naar 'Intramed koppelingen'

4. Voer nogmaals het wachtwoord voor de beheerpagina in, en druk op 'Toon wachtwoorden'.

5. Onder het kopje 'Intramed Account t.b.v. de App' staat het wachtwoord wat je nodig hebt.

Het instellen van het APP-account in Intramed

6. Open Intramed

7. Navigeer boven in de werkbalk naar 'Systeem -> Organisatie -> Medewerkers'. Er opent nu een nieuw venster.

8. In dit venster moeten de volgende 5 velden worden ingevuld:

NrVeld in IntramedWat moet je invullen
1Soort medewerkerAdministratieve medewerker
2Gebruikersnaam'APP'
3Wachtwoord wijzigenHet wachtwoord van stap 5. Kopieer dit wachtwoord letterlijk van de beheerpagina. Hoofdletters en leestekens ook zo overnemen.
4Groep2; medewerkers
5Achternaam'Account t.b.v. APP'

9. Druk op 'F5' op het toetsenbord om op te slaan en af te sluiten.

Zet het APP-account actief

10. Navigeer boven in de werkbalk naar 'Systeem -> Organisatie -> Gebruikersaccounts'. Er opent nu een nieuw venster.

11. Selecteer het aangemaakte APP-account en zet de status op actief.

12. Druk op 'F5' op het toetsenbord om op te slaan en af te sluiten.

Heeft u meerdere administraties? Maak dan in elke administratie met dezelfde gegevens een medewerkersaccount aan.

Video: APP-account aanmaken

Zie hieronder twee handleidingen om dit APP-account aan te maken cq. goed te zetten. De ene handleiding is voor een nieuwe klant en de andere voor een bestaande.

Handleiding aanmaken APP-account voor nieuwe klanten

Handleiding aanmaken APP-account voor bestaande klanten