Als therapeut een videobelsessie starten

De sessie beginnen

• Een kwartier voor aanvang ontvangt u een reminder van de videobelafspraak.
  • Vanaf een kwartier voor tijd opent u de app, logt in, en zoekt de afspraak op onder Menu > Afspraken. Let op de tijd en open de afspraak die op het punt staat om te beginnen.
  • Druk op de knop videobellen starten (onderaan het scherm). Is de knop grijs? Dan bent u te vroeg of te laat.
  • Druk vervolgens op het groene telefoonknopje om de 'kamer' binnen te gaan.
  • U ziet de patiĆ«nt of moet even op hem/haar wachten.

Tips

• Als u wilt videobellen, zorg er dan voor dat u een houder hebt om de mobiel of de tablet in te zetten.
  • Kijk ook eens naar de tips van Wibo of spreek eens met een collega die ervaring heeft met videobellen.