Hoe werkt het invullen van vragenlijsten in de app?

Aanzetten van deze functie

Vragenlijsten, die in Intramed worden gemaakt, kunnen nu ook in de app worden ingevuld. Om vragenlijsten in de app beschikbaar te maken moet de webservice van Intramed gekoppeld worden aan je Intramed administratie en moeten een aantal zaken in Intramed worden ingesteld.

Klik hier om naar de handleiding te gaan.

Hoe werkt het

Hier onder wordt in 5 stappen met afbeeldingen uitgelegd hoe dit precies werkt.

1. De cliënt ontvangt een mobiele notificatie dat er een vragenlijst klaarstaat.

2. De cliënt logt in op de app en ziet de vragenlijst op het startscherm

De vragenlijsten zijn ook via het menu toegankelijk

3. De cliënt ziet de vragenlijst zoals die in Intramed staat. De vragen kunnen eenvoudig worden beantwoord.

4, Als alle vragen zijn beantwoord wordt de vragenlijst verstuurd naar Intramed. Deze komt automatisch in het dossier van de cliënt.

5. Op het overzichtsscherm is te zien welke vragenlijsten nog moeten worden ingevuld