Een cliënt uitsluiten van de berichtenservice

Als een cliënt wordt ingeschreven in Intramed, kan deze geïnformeerd worden over de herinneringsservice. Voor dat doel stellen we o.a. de baliefolder beschikbaar. Wanneer de cliënt is ingelezen, ontvangt de cliënt een uitnodiging om de app te downloaden. Deze wordt per mail en sms verstuurd. In de mail staat wat extra uitleg over de app en de berichtenservice; in de sms staat een downloadlink en een wachtwoord waarmee de cliënt kan inloggen.

Een cliënt die aangeeft geen prijs te stellen op deze service, kan uitgesloten worden van de dienst en ontvangt dan geen berichten. Het uitsluiten van een cliënt kan op voorhand (voordat de cliënt is ingelezen en een uitnodiging heeft ontvangen) of nadat de cliënt is ingelezen. Ook heeft de cliënt de mogelijkheid zichzelf uit te schrijven van de dienst.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe cliënten uitgesloten kunnen worden.

Een cliënt op voorhand uitsluiten van de berichtenservice
Als de cliënt meteen aangeeft geen prijs te stellen op deze service, kan diens patiëntnummer in Intramed heel eenvoudig op de uitsluitlijst worden geplaatst. De gegevens van deze cliënt worden dan niet ingelezen.

Hoe zet je een cliënt op de uitsluitlijst?

• Selecteer in Intramed de patiënt in de patiëntenlijst
  • Klik op het MijnZorgApp icoontje (het blauwe vakje met hartjes bovenin Intramed)
  • Klik op Toevoegen om dit patiëntnummer uit te sluiten

Een cliënt uitsluiten nadat deze is ingelezen
Wanneer een cliënt al is ingelezen, kan de cliënt eenvoudig in Intramed uitgesloten worden. De gegevens van de cliënt zijn dan al wel ingelezen, maar de cliënt zal geen berichten meer ontvangen vanuit MijnZorgApp.

Hoe zet je een ingelezen cliënt op de uitsluitlijst?

• Selecteer in Intramed de patiënt in de patiëntenlijst
  • Klik op het MijnZorgApp icoontje (het blauwe vakje met hartjes bovenin Intramed)
  • Scroll naar het onderste deel van de pagina
  • Zet alle opties die daar staan op 'Nee'

Hoe schrijft een cliënt zichzelf uit?

De cliënt heeft een uitnodigingsmail ontvangen, waarin beschreven staat hoe de cliënt zich kan uitschrijven. Dit kan via de downloadpagina.

N.B. Geen MijnZorgApp-icoontje? Ga naar dit artikel.