Heb ik wel de laatste versie van de app?

Laatste versie check

Op https://www.appsotheek.nl is altijd het laatst beschikbaar versienummer terug te vinden.

De AfsprakenApp en MijnZorgApp worden regelmatig bijgewerkt en voorzien van nieuwe functies. In de app kun je via het menu (drie streepjes linksboven) > Over deze app zien welke versie de app op je telefoon is.

Updaten van de app

Op de meeste telefoons worden de apps automatisch bijgewerkt met de laatste versie.

Handmatig updaten? Ga naar de App-Store app, zoek op 'afsprakenapp' of 'mijnzorgapp', en klik op Werk bij.