Inloggen in de app lukt niet

Dit artikel gaat er van uit dat je het per SMS verstuurd wachtwoord hebt ontvangen.
Heb jij als therapeut nooit een wachtwoord ontvangen? Klik hier.
Heeft een cliënt geen wachtwoord ontvangen? Klik hier.

De ingevulde gegevens zijn bij ons niet bekend. Probeer het opnieuw.

Deze foutmelding komt voor als jij of je cliënt probeert in te loggen met een ongeldige combinatie van geboortedatum/wachtwoord. Zowel therapeuten als cliënten loggen op dezelfde manier in.

Hoe kom je aan de inlog gegevens?

Geboortedatum: wordt uitgelezen uit Intramed. Voor patiënten staat deze op de patiëntenkaart. Voor medewerkers staat deze op de medewerkerskaart.

Wachtwoord: is verzonden na het starten van de service, en wordt verzonden naar het 06-nummer wat op de patiënten- of medewerkerskaart in Intramed staat.

Mogelijke fouten en oplossingen

Voer de onderstaande oplossingen van boven naar beneden uit.

FoutOplossing
Je voert het wachtwoord zonder hoofdletters inHet wachtwoord bevat twee hoofdletters. Deze moeten ook zo worden ingevoerd.
Geboortedatum staat niet correct op de medewerkerskaart in IntramedOpen Intramed. Navigeer naar Systeem > Organisatie > Medewerkers. Op tabblad 1 van je eigen medewerkerskaart kun je de geboortedatum invullen. N.B. het duurt 1-6 uur voordat een wijziging is doorgevoerd.
Als therapeut inloggen met het wachtwoord van een tweede (patiënten) accountAls therapeut kun je ook een patiënten account voor jezelf aanmaken. Hierdoor krijg je op 1 geboortedatum, twee verschillende wachtwoorden. Log in met het juiste wachtwoord, of klik hier om het wachtwoord voor je therapeutenaccount opnieuw aan te vragen.
Als cliënt inloggen met het account van een andere praktijkDe cliënt kan ook bij een andere praktijk de app hebben geactiveerd. In dit geval heeft de cliënt twee wachtwoorden op 1 geboortedatum. Dit is niet erg. Zorg er voor dat de cliënt met het juiste wachtwoord inlogt. Weet je niet welk wachtwoord bij welk account hoort? Vraag dan als therapeut een nieuw wachtwoord aan. Het wachtwoord wat dan wordt toegezonden is het wachtwoord voor jouw praktijk.
Als cliënt inloggen met het account van een kindAls de cliënt een kind onder behandeling heeft, wordt deze vaak aangemeld met het telefoonnummer van de ouder. Hierdoor bezit de ouder twee wachtwoorden. Zorg ervoor dat de cliënt met het juiste wachtwoord inlogt.