Foutmelding 0x01, wat nu?

Dit artikel legt uit hoe je de foutmelding 0x01 op kunt lossen.

Er is iets mis gegaan. Neem contact op met service@afsprakenapp.nl (Vermeld code: 0x01)

Dit is een foutmelding die wordt weergegeven wanneer de AfsprakenApp online dienst vanuit Intramed geopend wordt.

Hoe kan de medewerker toch inloggen?

• Ga in Intramed naar [Systeem] [Organisatie] [Medewerkers]
  • Controleer in de medewerkerskaart van de medewerker of de geboortedatum is ingevoerd.
  • Vul zo nodig de geboortedatum in.

• De gegevens uit de medewerkerskaart worden niet direct gesynchroniseerd met ons app systeem. Wacht minimaal 1-2 uur en probeer het nog een keer.

Als er al een geboortedatum is ingevoerd, maar de melding blijft zich voordoen mail dan naar service@appsotheek.nl