Wachtwoord therapeut opvragen

Hoe ontvangt de therapeut in eerste instantie een wachtwoord?

Als je start met de AfsprakenApp of MijnZorgApp krijgen therapeuten automatisch een wachtwoord voor de app per SMS toegezonden zodra de service wordt gestart.

Het wachtwoord wordt verzonden naar het 06-nummer wat op de medewerkerskaart in Intramed staat.
Let op! Het wachtwoord wordt alleen verzonden mits de geboortedatum en het mobiele nummer correct ingevuld staan. Intramed kent twee velden voor het telefoonnummer: 'Telefoon' en 'Telefoon-prive'. De app leest het veld '-privé' NIET uit, het 06-nummer moet in het andere veld staan.

Als het 06-nummer verkeerd stond kun je deze gewoon toevoegen of wijzigen. Vervolgens doorloop je onderstaande stappen om een wachtwoord op te vragen.

Stappenplan wachtwoord therapeut opvragen

1. Open Intramed
2. Navigeer naar de medewerkerskaart via "Systeem -> Organisatie -> Medewerkers"
3. Controleer op tab 1 of de geboortedatum correct is ingevuld
4. Controleer op tab 2 of het 06-nummer correct is ingevuld (In het veld telefoon!)
5. Als er gegevens zijn gewijzigd dien je minimaal een uur te wachten voor stap 6
6. Klik hier om het wachtwoord aan te vragen
7. Kies de optie 'Wachtwoord vergeten'
8. Vul de geboortedatum en 06-nummer van stap 3 en 4 in.