De 4-cijferige pincode vergeten

Om toegang te krijgen tot de app moet je een 4-cijferige pincode intikken, die de gebruiker bij de installatie zelf heeft verzonnen. Als jij of je cliënt deze toch is vergeten, volg je de onderstaande stappen om deze te resetten.

De pincode resetten in 4 stappen

1. Open de app, en tik een willekeurige pincode van 4 cijfers in. De app zal zeggen dat deze pincode fout is.
2.  Er verschijnt een link 'Beveiligingscode vergeten?'. Klik op deze link.

3. Je kan hier vervolgens de geboortedatum en het mobiele nummer invullen. Mits deze gegevens overeenkomen met die op de patiëntenkaart/medewerkerskaart in Intramed, wordt er direct een nieuw wachtwoord verzonden.
4. Met dit wachtwoord kun je inloggen en een nieuwe code aanmaken.