De app blijft eindeloos laden

Als de app eindeloos blijft laden (blijft hangen in hetzelfde scherm), kun je het beste de app opnieuw opstarten of opnieuw installeren.

Herstart de app

• iPhone: Klik twee keer snel op de Homeknop en swipe de AfsprakenApp naar boven. Start de app weer opnieuw op.
  • Android: Klik op de knop rechtsonder en swipe de AfsprakenApp naar links (of naar boven). Start de app weer opnieuw op.

Installeer de app opnieuw

1. Verwijder de app van het apparaat.

2. Installeer de app opnieuw. Ga naar de APP-Store en zoek op AfsprakenApp of MijnZorgApp, installeer de app.

3. Log opnieuw in. Hiervoor zul je een nieuw wachtwoord aan moeten vragen. Klik hier voor de uitleg hoe je dit doet.