Ik probeer HWO te openen en zie 'Unknown Therapist'. Wat moet ik doen?

Ik probeer HWO te openen en zie 'Unkown Therapist'. Wat moet ik doen?

Als je in Intramed de patiƫntenlijst opent, een patiƫnt selecteert en op het HWO-icoon klikt, moet de HWO-website openen.

Als je de foutmelding 'Unknown Therapist' krijgt, is je Intramed medewerkersaccount niet gekoppeld aan een geldig HWO account.

Hoe koppel ik het medewerkersaccount aan een geldig HWO account?

Om het account te koppelen moeten gegevens opgehaald worden uit de beheerpagina.
Klik hier voor een uitleg hoe je dit kunt doen. Begin bij stap 7 van dit stappenplan.

Lukt het niet? Neem dan contact met info@huiswerkoefeningen.nl