Als ik in Intramed op het AfsprakenApp icoon klik, krijg ik een foutmelding. Wat moet ik doen?

Als ik in Intramed op het AfsprakenApp icoon klik, krijg ik een foutmelding. Wat moet ik doen?

Als je een patiĆ«nt in de patiĆ«ntenlijst selecteert en op het AfsprakenApp icoon klikt, moet de berichteninstellingenpagina openen.

Als echter het debiteurennummer van de betreffende Intramed administratie anders is dan opgegeven in het AfsprakenApp aanmeldformulier, krijg je de volgende foutmelding:

Mail het correcte debiteurennummer van de betreffende Intramed administratie naar service@appsotheek.nl. Vermeld in deze mail ook de praktijknaam. Wij kunnen dan het een en ander correct instellen.

Foutmelding 0x01? Lees in dit artikel hoe je dit oplost.