MijnZorgApp Online Dienst instellen

In dit artikel leer je binnen 5 minuten hoe je de Online Dienst kunt installeren, zodat je de berichteninstellingen van de cliënt kunt openen. Bekijk de video van 3 minuten, of volg het stappenplan met afbeeldingen.

LET OP: In de video en afbeeldingen staat AfsprakenApp, dit is vervangen voor MijnZorgApp.

Video: MijnZorgApp Online Dienst installeren

Stappenplan met afbeeldingen

1. Open Intramed

2. Navigeer boven in de werkbalk naar 'Systeem -> Organisatie -> Online diensten'. Er opent nu een nieuw venster.

3. Klik helemaal linksboven in Intramed op het groene plus-teken.  Er opent een nieuw venster.

4. Druk naast "Type" op het pijltje naar beneden, en selecteer in het menu 'MijnZorgApp'. Er verschijnen nu wat extra velden.

5. Er moeten nu twee gegevens worden ingevuld: een gebruikersnaam en een toegangscode. Beide gegevens zijn te vinden op de beheerpagina van MijnZorgApp/AfsprakenApp.
Klik hier om de beheerpagina te openen in een nieuw tabblad.

6. Log in op de beheerpagina

Vergeten met welk wachtwoord je moet inloggen op de beheerpagina? Klik hier voor een uitleg.

7. Navigeer naar ‘Intramed koppelingen’.

8. Voer nogmaals het wachtwoord voor de beheerpagina in, en druk op 'Toon wachtwoorden'.

9. Onder het kopje 'MijnZorgApp Online Dienst in Intramed' vindt u de benodigde gegevens.

• PraktijkID = gebruikersnaam, in het voorbeeld '1035'
  • Wachtwoord = toegangscode, in het voorbeeld 'ngdSX!...'

10. Kopieer deze gegevens, en navigeer terug naar Intramed. Vul de gebruikersnaam en de toegangscode die je van de beheerpagina hebt gehaald hier in, zoals in stap 9 staat beschreven.

11. Druk op 'F5' op het toetsenbord om op te slaan en af te sluiten.

In de bovenste balk verschijnt nu het MijnZorgApp icoon  Als je een cliënt selecteert en op dit icoon klikt, opent er een browservenster met verschillende cliëntinstellingen. Wat er allemaal op dit browservenster te vinden is, lees je hier.