Het verschil tussen MijnZorgApp, AfsprakenApp en HWO

MijnZorgApp: Herinneringen, videobellen, oefeningen en e-Exercise

Met MijnZorgApp (MZA) hebben cliënten alle gegevens die zijn nodig hebben overzichtelijk in een app. Naast dat de ruim 10.000 huiswerkoefeningen gekoppeld zijn aan de app, ontvangt een client ook automatisch afspraakherinneringen op mobiel waardoor de no-shows sterk worden verlaagd en therapietrouw wordt verhoogd. Met MZA kun je ook videobellen en zelfmanagement stimuleren door middel van doelgroepgerichte e-Exercise activiteitenprogramma’s. En MZA is ook een visitekaartje voor uw praktijk, waarmee u een blijvende relatie met uw patiënten kunt onderhouden.

Kortom: MZA biedt een ideale mix tussen fysieke behandeling en online gemak.

Klik hier voor meer informatie.


AfsprakenApp: Herinneringen en videobellen

De AfsprakenApp biedt alles wat MijnZorgApp biedt (inclusief videobellen) maar dan zonder de mogelijkheid om oefenprogramma’s of e-Exercise activiteiten op te nemen in de app. 

Klik hier voor meer informatie.


Huiswerkoefeningen.nl: Online huiswerkoefeningen met patiëntenportaal

Met Huiswerkoefeningen.nl heb je toegang tot 10.000 huiswerkoefenigen die in een online portaal van de patiënt kunnen worden geplaatst of op papier aan de cliënt meegegeven kunnen worden.
Huiswerkoefeningen.nl (HWO) heeft als doel om de cliënt, waar en wanneer de cliënt dat wil, met haar herstel bezig te laten zijn. Het herstel vindt niet alleen plaats in de oefenzaal, maar ook daarbuiten. Met ons uitgebreide aanbod van oefeningen compleet met foto's en video's kunnen uitgebreide, gevarieerde oefenschema’s worden opgesteld en mee worden gegeven aan de cliënt. 

Klik hier voor meer informatie.