Stappenplan: Toevoegen foto's medewerkers aan MijnZorgApp

Medewerkers moeten zelf hun foto's toevoegen in de beheeromgeving van hun MijnZorgApp.

1. Log in als medewerker in MijnZorgApp,

2. Klik op het menu linksboven en daarna op 'Instellingen' ☰ icoon.

3. Klik in 'Instellingen' op 'Medewerker foto en naam'.

4. Hier kun je klikken op 'Foto wijzigen'. Je kunt alleen foto's toevoegen vanuit de galerij uit je telefoon. Zorg dus dat je de goede werknemer foto op je mobiel hebt opgeslagen in de fotogalerij. De foto verschijnt zoals in het voorbeeld hieronder in deze grootte in de afspraakweergave van de client.