Hoe pas ik een oefenprogamma aan?

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je een oefenprogramma aanpast. Aan het oefenprogramma kunnen een start en einddatum worden toegevoegd. De volgorde van de oefeningen kan worden gewijzigd. Er kan een notitie aan het programma worden toegevoegd en de parameters en beschrijving kunnen per oefeningen worden aangepast.

Hoe voeg ik parameters toe aan mijn oefeningen?

Parameters kun je per oefeningen of voor het hele oefenprogramma toevoegen door de (1) oefening of oefeningen te selecteren en hiervoor de (2) parameters in te vullen. Via (3) Alle, geselecteerde of niet geselecteerde bepaal je voor welke oefeningen de ingevulde parameters worden toegevoegd.

Hoe pas ik de beschrijving van een oefeningen aan?

Via de Lijst weergave kun je de oefenvideo bekijken en kun je de beschrijving lezen en waar nodig aanpassen. Ga naar (1) Lijst, (2) dropdownpijl, (3) tekst, (4) Opslaan.

Hoe pas ik de datum van een oefenprogramma aan?

De datum van een oefenprogramma kan worden aangepast om zo het oefenprogramma vanaf een bepaalde datum beschikbaar te stellen, of door een einddatum toe te wijzen waardoor het programma na deze datum niet meer beschikbaar is. Voeg een datum toe door bovenaan de programmaweergave op (1) Startdatum of (2) Einddatum te klikken en (3) hier vervolgens een datum aan toe te wijzen. (4) Vergeet niet het programma op te slaan. Het programma blijft voor de therapeut altijd inzichtelijk en aanpasbaar.

Hoe pas ik de taal van een oefenprogramma aan?

Rechtsboven in de programmaweergave kun je de taal van het oefenprogramma aanpassen. De instructies van de oefeningen zullen dan in de geselecteerde taal worden weergeven voor de cliƫnt.